Service Lock-in in Low-Code

Wat is service lock-in in LowCode

Service lock-in in LowCode ontstaat wanneer een probleem met het LowCode platform niet door u zelf opgelost kan worden en u afhankelijk bent van de grillen van de Lowcode Vendor. Service lock-in kan ervoor zorgen dat uw projecten vertraging oplopen. De business case om LowCode aan te schaffen raakt dan in het geding. Ontwikkelaars krijgen een bore-out, ze zoeken naar een oplossing en voelen de druk van de business stakeholders op hun schouders rusten. Onbegrip voor de lange wachttijden en onbevredigende antwoorden van de service afdeling van de LowCode Vendor zorgen nog meer druk op uw project. "Kon ik maar bij de code", roept een gestreste ontwikkelaar, maar helaas, u koos niet voor een open LowCode platform zoals Wavemaker.

Maar dan komt de oplossing, voor het luttele bedrag van 100K kan de LowCode Vendor U een expert services contract aanbieden, immers kan het platform alles, en moet het wel aan de slechte of ingehuurde ontwikkelaars liggen. Als dit voor u een bekend verhaal is heeft u 3 opties. U gelooft niet meer in de belofte van LowCode maar helaas kunt U het zich politiek niet verantwoorden voor de desinvestering in het platform en gaat dus door of u gaat over naar een de "oude" manier van traditioneel software ontwikkelen. Maar waarom niet de gulden middenweg? Wavemaker is een open LowCode platform, geen service lock-in, geen licentie-lock-in en geen Vendor lock-in.

Vraagt U gerust eens een demo aan of een offerte voor het vervangen van uw Legacy LowCode platform en applicaties.

Doordat WaveMaker een open LowCode platform is kan het ook niet, zoals andere platformen, een prijsstrategie hanteren op user basis, tabellen tellen of apps tellen. De WaveMaker licentie is transparant, U betaald per developer! Geen extra kosten voor meerdere users, geen extra kosten voor meer apps geen onduidelijke en onvoorspelbare licentiekosten. Met deze licentie structuur is WaveMaker de beste keuze voor ISV's. (Independent Software Vendor)

WaveMaker LowCode is ook nog eens ideaal voor bedrijven die SAP in hun applicatie landschap hebben. WaveMaker integreert eenvoudig met SAP en is al volledig voorbereid op de ontwikkeling van applicaties op S/4HANA. U verhoogt dus ook nog eens de ROI van de migratie naar SAP S/4HANA doordat u native kunt ontwikkelen op SAP S/4HANA.

Interesse, bezoekt U dan eens onze informatie over SAP WaveMaker of vraag een demo aan.

Wilt u WaveMaker vergelijken met andere LowCode platformen? Doe dat met de LowCode experts!


Reactie plaatsen