sap low code

SAP LowCode

SAP HANA en WaveMaker integreren niet maar smelten samen tot 1 geheel. Door het open karakter van Wavemaker is Wavemaker het enige LowCode platform waarbij als basis de database van uw SAP S/4HANA systeem gebruikt kan worden. Het grote voordeel hiervan is dat u het de ROI van uw S/4HANA investering in SAP enorm verhoogt, waarbij alle data veilig en snel toegankelijk in uw SAP systeem geborgt is. Waar andere platformen complexe integratie strategieën hebben met RFC/BAPI of ODATA integraties kunt u WaveMaker gebruiken om naast deze strategieën ook gebruik te kunnen maken van native connecties met SAP door de slimme LowCode connector voor Wavemaker

Deze krachtige vorm van integratie betekend dat u geen redundante data meer hoeft op te slaan in de laag performante databases welke door de LowCode platform leverancier geleverd wordt. Ook hoeft u geen programmeurs aan het werk te zetten om ODATA webservices te bouwen of ZBAPI's te creëren. Wanneer u bestaand SAP datasets wilt combineren of bestaande data sets eenvoudig uitbreiden kunt Wavemaker gebruiken om dat te doen. WaveMaker maakt dan ook automatisch alle API's aan welke u nodig heeft om met de nieuw SAP S/4HANA dataset te interacteren.

Door WaveMaker gebruik te laten maken van S/4HANA heeft u de volledige functionaliteit van SAP authorisatie en authenticatie binnen uw LowCode oplossing binnen handbereik. Kortom alleen met WaveMaker kunt u uw SAP S/4HANA systeem native ontsluiten op een snelle en veilige manier.

Bekijkt u ook het korte filmpje eens waarin B-Synergy de SAP LowCode expert u laat zien hoe eenvoudig u SAP HANA gebruikt als LowCode oplossing met WaveMaker.

In samenwerking met B-Synergy de SAP LowCode expert is er ook een out-of-the-box connector beschikbaar gemaakt voor WaveMaker waarmee u een soepele integratie met SAP ECC bewerkstelligt. Door deze connector te gebruiken kunt u eenvoudig met SAP ABAP systemen integreren zonder zelf in SAP te moeten programmeren. De connector heeft een aantal complexe integraties reeds voor U beschikbaar gemaakt zoals SAP SD klant specifieke pricing en SAP PS planning met Work Breakdown Structures die u eenvoudig middels een API kunt gebruiken in WaveMaker.

Reactie plaatsen