Low Code

SAP-connector

De SAP LowCode connector integreert WaveMaker met SAP. Hierdoor vult u SAP aan met de functionaliteit die nodig is om processen naadloos aan te sluiten op uw business door gebruik te kunnen maken van slimme API's. Kan dat niet met SAP Fiori dan? Dat kan zeker, maar met het WaveMaker LowCode platform ontwikkelt u vele malen sneller dan met Fiori en bovendien kun je WaveMaker veel meer functionaliteiten bouwen dan met Fiori doormiddel van de native connectie met SAP S/4HANA.

Tijdens de ontwikkeling helpt SAP LowCode connector het LowCode Platform sneller functionaliteiten van SAP te hergebruiken zodat deze niet eens meer door uw WaveMaker ontwikkelaar uitgezocht hoeven te worden. Functionaliteiten zoals real-time prijslijsten, security en caching van data sets voor mobile integratie zijn standaard al voor u klaar gezet.

Met de SAP Low Code Connector van B-Synergy kan elke ontwikkelaar de beschikbare SAP-functies ontdekken, doorbladeren, beveiligen en direct gebruiken. Het implementeren van de BAPI of ZBAPI voor een specifieke functie is eenvoudig, zelfs met beperkte of geen kennis van SAP.

De visuele ontwikkelomgeving maakt het opzetten van een SAP-verbinding mogelijk. Alle validatie en beveiligingsinstellingen in SAP worden overgenomen door de aangemaakte verbinding.

Na het opzetten van een verbinding kunnen de beschikbare BAPI's worden doorgenomen. De visuele editor biedt daar documentatie over de interfaces, waarbij complexe SAP-types worden toegewezen aan eenvoudig te begrijpen parameters.

Naast de LowCode connector kan het platform native integreren met S/4HANA, dit betekend dat alle eventuele extra data die nodig is voor uw applicatie op en in de SAP HANA database opgeslagen wordt. Wel zo'n veilig gevoel!

Contacteer Wavemaker voor meer informatie. Of laat een reactie achter!

Reactie plaatsen