Best LowCode platform Banner for Wavemaker

Moderniseren zonder verstoring

Hoewel het moderniseren van legacy-applicaties de sleutel is tot het succes van digitale transformatie, kunnen eenmalige tactische migraties niet de zakelijke waarde bereiken die modernisering oplevert. WaveMaker LowCode platform kan kleine en grote bedrijven helpen deze applicatie modernisatie sprong te maken zonder verstoring van hun bestaande bedrijfsvoering.

Modernisering strategieën met WaveMaker

Bedrijven moderniseren op vele manieren. Zodra de gelegenheid is geïdentificeerd en de problemen in kaart zijn gebracht,

worden strategieën voor applicatiemodernisering uitgestippeld om er een te kiezen die voor de onderneming het meest zinvol is. We hebben

deze strategieën in drie niveaus ingedeeld, gebaseerd op de diepte en intensiteit van de modernisering.

Ervaring modernisering

Houd uw basis solide terwijl u uw gebruikerservaring moderniseert


Gebruik en breid bestaande applicatie features, assets, vaardigheden, en frameworks uit om user Interface ervaringen te moderniseren, aangepast voor specifieke personas en business stakeholders. Met UI wrappers, connectors, off-the-shelf integraties, en adapters aangeboden door het WaveMaker platform; creëer responsieve user interfaces en complexe nieuwe workflows voor uw applicaties. Vervang"dure" legacy (Low)code. 


API modernisering

Verbeter uw bestaande bedrijfslogica door gebruik te maken van aangepaste, complexe integraties


Moderniseren naar een nieuwe technologiestack terwijl de bestaande gegevens onaangetast blijven. Uw nieuwe business logica kan naast de oude bestaan naarmate uw apps complexer worden. Creëer aangepaste integraties met gepersonaliseerde API-wrappers om nieuwe app-strategieën bovenop bestaande systemen te creëren en optimaliseer de code-output terwijl de oorspronkelijke code zelf intact blijft.


Architectuur transformatie

Uw applicaties opnieuw vormgeven met een cloud-native architectuur met nieuwe mogelijkheden


Maak gebruik van de complexe functionaliteiten van het WaveMaker platform om applicaties te her-architectureren in een nieuw, beter ecosysteem en ontdek de voordelen van custom app rewrite en containerized app delivery. Met eenvoudiger onderhoud en dynamische schaling, tegen lagere kosten, stap over naar een cloud-native architectuur terwijl u DevOps-automatisering bereikt.


Stop nu met teveel betalen voor uw Legacy LowCode applicaties. U kunt ontzettend veel besparen door af te stappen van de licentie lock-in. Heeft U applicaties die U voor uw klanten of business wil behouden maar waaraan u nog weinig innoveert, en betaald u tonnen per jaar aan licenties? Contacteer ons dan, wij maken gratis uw business case rond. Wij besparen U tonnen, No cure, no pay!

50%
Aanvragen
Your information is safe with us