Best LowCode platform Banner for Wavemaker

LowCode België

België is klaar voor LowCode en digitale transformatie

België kent al veel bedrijven die LowCode gebruiken of verwachten in de toekomst low code te gaan gebruiken. LowCode platformen zijn geschikt voor elke industrietak of dienstverlening. In Brussel bevinden zich veel bedrijven in de financiële sector en natuurlijk is Brussel ook de zetel van de Europese Unie waardoor veel bedrijven zich in de dienstverlenende sector bevinden. Waar deze bedrijven behoefte hebben aan digitale transformatie van hun primaire en secundaire processen is een Low Code platform het middel om snel aan de eisen van hedendaagse digitale transformatie te kunnen voldoen. LowCode zich niet tot de dienstverlenende sectoren, nee, zeker niet. In de regio Antwerpen is de industrie en logistieke sector alom vertegenwoordigt. Veel bedrijven in de chemie werken al met intelligente oplossingen gebaseerd op LowCode ontwikkeling voor bijvoorbeeld hun onderhoudsprocessen of het mobiliseren van processen die nu in ERP pakketten geborgd liggen.

Hoe Wavemaker LowCode aansluit bij software ontwikkeling in België

België heeft in de regio Antwerpen en Brussel verschillende advies bureaus welke LowCode technologie verkopen. Maar let u op. Architecten bij overheden letten vaak op de open natuur van de code die zij willen bouwen. Open Source wordt vaak gevraagd in België wanneer oplossingen gebouwd moeten worden voor bedrijven of overheden. Dit is niet alleen omdat het vele malen voordeliger is maar ook omdat het Vendor Lock-In voorkomt.


Met producten als Mendix of OutSystems zit u volledig vast aan de technologie platformen en betaald u zelfs steeds meer wanneer u wilt opschalen. Licenties gebaseerd op eindgebruikers, hoe meer eindgebruikers hoe groter de winst voor de LowCode Vendor en hoe kleiner uw Return on Investment  (ROI) voor U.


Ook in de industriële en chemie sectoren rondom Antwerpen is natuurlijk de ROI van belang. Waarom betalen voor meerdere servers en extra eindgebruikers als dat niet nodig is?


Met Wavemaker LowCode is dat ook niet nodig! Wavemaker hanteert een open architectuur zonder vendor Lock-in of service lock-in. Bovendien is het prijsmodel van Wavemaker alleen maar gebaseerd op het aantal ontwikkelaars dat u heeft. Dit betekend voor u een transparante manier van werken, u betaal een bedrag slechts voor de ontwikkeling van uw applicaties en platformen. U bent vrij en flexibel om deze platformen te ontwikkelen met open source infrastructuren en u bent vrij uw applicaties zo vaak uit te rollen als u wilt met zoveel eindgebruikers als u wilt en zonder extra licentie kosten!


Benieuwd naar de functionaliteit en kracht van het WaveMaker LowCode platform? Vraag u dan eens een demo aan bij een onze WaveMaker partner voor België, B-Synergy. Zij komen graag bij u langs in Brussel, Antwerpen of Gent of elke andere stad in het prachtige België.

WaveMaker is het meest complete en kosten efficiënte LowCode platform op de markt. Stap nu af van uw LowCode legacy en kies voor openheid en transparantie! Vraag een demo en trial licentie aan.
No opt-in form has been selected
Wavemaker low code platform