Best LowCode platform Banner for Wavemaker

Bouw schaalbare moderne apps in recordtijd

Gebruik LowCode voor meer dan alleen snelheid, leg de nadruk op prestaties en complexiteit

De druk op enterprise IT-teams om snel krachtige applicaties te ontwikkelen en te leveren is een constante. WaveMaker LowCode platform stelt professionele development teams in staat om de operationele efficiëntie te optimaliseren en de time-to-value veel sneller te realiseren. LowCode abstraheert complexiteiten in de gehele ontwikkelingscyclus en helpt teams agile te blijven met een snelle ontwikkeling van applicaties.

Hoe maak je gebruik van LowCode

voor complexe applicaties?

Om complexe applicaties te kunnen leveren, moet het LowCode platform dat u kiest in lijn zijn met de ontwikkelingsstrategie van de organisatie, de bestaande tech stack, en praktijken. Het onvermogen om echte code te genereren, het gebrek aan architecturale best practices, een beperkte set van voorgedefinieerde integraties, widgets en templates zonder duidelijke fallback om aan te passen of uit te breiden via code, zijn allemaal rode vlaggen als het gaat om de ontwikkeling van enterprise apps. Van UI tot implementatie, de sleutel is om ervoor te zorgen dat uw LowCode platform naadloos aansluit op alle lagen.

Wavemaker LowCode onderdelen

Hoe WaveMaker de app ontwikkeling accelereert

Wavemaker LowCode Platform feature

Ontwikkel rijke, responsieve apps met moderne UI-functies

WaveMaker lowCode platform auto-generates open standards-based readable code, with its drag-and-drop features and modern UI frameworks such as Angular 7, ensuring rich UI and responsive UX.
Wavemaker LowCode Platform feature

Automatiseer de creatie van API's van bestaande diensten

WaveMaker biedt one-click API creatie, waarbij microservices automatisch worden aangemaakt en ontwikkelaars bestaande database logica kunnen gebruiken, bestaande Java code kunnen hergebruiken en nieuwe Java code kunnen creëren in IDE's naar keuze, zoals Eclipse.
Wavemaker LowCode Platform feature

Abstracte complexiteit en het bereiken van full stack ontwikkeling

WaveMaker abstraheert onderliggende complexiteiten van het binden van UI aan back-end gegevensbronnen, beveiligingsconfiguratie, API-integratie en creatie, enz., en helpt ontwikkelaars de end-to-end applicatieontwikkeling in eigen hand te houden en te beheren.
Wavemaker LowCode Platform feature

Democratiseer het leverings- en implementatieproces

WaveMaker ondersteunt CI/CD, helpt ontwikkelaars bij het implementeren van applicatie artefacten op elke Java applicatie server en maakt het moeiteloos om on-premises of op multi cloud te implementeren door te integreren met bestaande enterprise CI tools zoals Jenkins.

Wavemaker LowCode Platform feature

Gemakkelijk migreren van propriëtaire technologieën

Met WaveMaker kunt u gebruik maken van bestaande middelen en componenten hergebruiken; de visuele ontwikkelingsfuncties maken het gemakkelijk om te migreren van legacy applicaties die zijn gebaseerd op bedrijfseigen technologieën, zoals Lotus Notes, MS Access en Oracle Forms.

Wavemaker LowCode Platform feature

Gebruik eenvoudig uw bestaande database technologie

WaveMaker heeft geen database locking, u kunt uw bestaande databases gebruiken en uitbreiden. Breid bijvoorbeeld uw bestand S/4HANA data uit in de HANA DB met de native database connectoren.

Stap af van dure gesloten LowCode platformen!

Stap af van dure gesloten LowCode platformen en kies voor Open LowCode! Wordt opnieuw eigenaar van uw code en uw Intellectual property. Gebruik de infrastructuur van uw keuze, voorkom Vendor Lock-In en Service Lock-in. Overtuig uzelf!
WaveMaker