Best LowCode platform Banner for Wavemaker

Maak optimaal gebruik van SAP

Bouw moderne applicaties met de kracht van SAP HANA als database

SAP is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van hun IT strategie, en met name op het ERP gebied. Wanneer de kracht van LowCode nodig is om innovatieve oplossingen te bouwen is de integratie met SAP ECC of SAP S/4HANA vaak een must. Immers alle administartieve en financiele processen lopen doorgaans over de SAP systemen.  De keuze uit LowCode platformen is gering Mendix heeft de beste kaarten, alleen zij hebben samen met Wavemaker een werkelijke native integratie mogelijkheid. Outsystems heeft welliswaar een connector, door B-Synergy ontwikkeld op het platform maar OutSystems kan niet uitgerold worden op de HANA DB.

Hoe connecteer je SAP met Wavemaker?

Wavemaker kan gebruik maken van de SAP HANA DB als primaire data opslag. Modelleer HANA DB eenvoudig met de visuele tools van Wavemaker en breid de bestaande database van S/4HANA uit, of bouw nieuwe moderne apps met de kracht van de SAP HANA database. Naast deze krachtige samenwerking is het mogelijk via webservices of met Bapi's te connecteren. Een eenvoudig te gebruiken microservice welke makkelijk data uit sap haalt en secure cached als dat nodig is zoals wanneer u klantspecifieke prijslijsten wilt gebruiken in uw apps. Ook salesorders, deliveries, platmaintenanceorder of tijdsregistratie kan de in SAP kan aangelegt worden. De SAP Integration Microservice connecteert met de abap laag, gebruikt native SAP security en is in de cloud en on-premise beschikbaar.

WaveMaker LowCode for SAP native met HANA!

Open SAP Low Code Strategy.

Waarom Wavemaker het beste LowCode platform is voor SAP

Wavemaker LowCode Platform feature

Ontwikkeld voor Java developers 

WaveMaker LowCode platform genereert automatisch leesbare code op basis van open standaarden, met zijn drag-and-drop functies en moderne UI-frameworks zoals Angular 7, die zorgen voor een rijke UI en responsieve UX.
Wavemaker LowCode Platform feature

SAP HANA DB kan gebruikt worden als LowCode Database

WaveMaker biedt one-click API creatie, waarbij microservices automatisch worden aangemaakt en ontwikkelaars bestaande database logica kunnen gebruiken, bestaande Java code kunnen hergebruiken en nieuwe Java code kunnen creëren in IDE's naar keuze, zoals Eclipse.
Wavemaker LowCode Platform feature

SAP ABAP connector beschikbaar voor gebruik Bapi's en secure SAP datacaching

Een voor WaveMaker gebouwde microservice biedt de mogelijkheid alle functies door middel van API's aan te spreken en kan opgevragde SAP data eenvoudig en beveiligd cachen als dat nodig is.
Wavemaker LowCode Platform feature

SAP LowCode best practice

Wavemaker SAP Integration manager is ontwikkeld door SAP Partner B-Synergy, alle best practices en ervaring met SAP integratie zijn ingebakken in de microservice zoals ophalen van klant specifieke prijslijsten welke automatisch op de HANA DB kunnen worden opgeslagen..
Wavemaker LowCode Platform feature

Geen Lock-in

Wavemaker heeft geen database lock-in, u kunt uw bestaande databases gebruiken en uitbreiden. Breid bijvoorbeeld uw bestande S/4HANA data uit in de HANA DB met de native database connectoren.
Wavemaker LowCode Platform feature

Wavemaker is API enabled

Automatische omzetting van SOAP naar REST, eenvoudig api's gebruiken, ODATA Wavemaker heeft alle mogelijkheden om door SAP geleverde API's uit de SAP API HUB te consumeren en/o transformeren.

Voorkom Lock-in! Open SAP LowCode, vraag nu een demo aan!

Laat uw LowCode platform geen blok aan uw been zijn en kies voor een open en transparante LowCode strategie. Vraag nu een demo aan bij SAP LowCode expert B-Synergy en laat u hen de verschillen aantonen tussen open en gesloten LowCode oplossingen. Laat uzelf ook goed informeren over connector integratie en native SAP integratie vooral wanneer u moet migreren van SAP ECC naar SAP S/4HANA.

B-Synergy your trusted advisor on SAP LowCode and  Mobile development