Best LowCode platform Banner for Wavemaker

Wavemaker LowCode platform

Voor software ontwikkelaars, door software ontwikkelaars.

Wavemaker werd in 2013 overgenomen van VMWare en herontworpen als een geavanceerd low-code platform - gebouwd voor professionele ontwikkelaars. Het geeft ontwikkelaars een vertrouwde IDE-achtige studio om snel apps te bouwen met responsive UI, herbruikbare backend services, en data te ontsluiten met behulp van API's.

De ervaring van het Wavemaker team met het bouwen van complexe, zeer schaalbare SaaS-platforms leidde al snel tot de lancering van een multi-tenant cloud-editie van Wavemaker in 2015 - wavemakeronline.com. Alles was in de browser - een complete WYSIWYG studio, met aanpasbare componenten en pre-fabs.

Trouw aan hun toewijding aan ontwikkelaars, gebruikt Wavemaker bewezen open standaard stack- Java Spring, BootStrap, Angular, en Docker om app ontwikkeling in de cloud mogelijk te maken. Wavemaker gebruikers over de hele wereld blijven complexe, schaalbare applicaties bouwen in verschillende sectoren, terwijl ze de kosten aanzienlijk verlagen en tijd besparen.

Vandaag de dag is WaveMaker voor ondernemingen een krachtig low-code platform dat hun app-ontwikkeling en IT-modernisering versnelt. Voor ISV's, is het een verbruikbare low-code component die in hun product kan zitten en extreme aanpassingen kan bieden. Wavemaker is dus een uniek low-code platform dat zich op de grens van schaal en complexiteit bevindt.

Wavemaker gives developers the freedom they need.

Ervaar de vrijheid!

Voorkom Service en Vendor Lock-in, ervaar zelf wat het is om vrij te zijn van LowCode legacy met een open LowCode platform.

Vraag een demo aan!
WaveMaker LowCode Nederland wordt u gebracht door Wavemaker partner en LowCode expert b-synergy . Lees hier onze privacy statement